Archief

TUI vliegt terug uit Antwerpen

Geplaatst op 08-04-2021

TUI fly vliegt weer vanuit Antwerpen

Na bijna 5 maanden vliegt luchtvaartmaatschappij TUI fly vanaf 20 april weer vanuit Antwerpen naar 5 Spaanse bestemmingen: Alicante, Malaga, Mallorca, Ibiza en Murcia. Alle internationaal bekrachtigde COVID-19-protocollen worden op deze vluchten gerespecteerd. Deze beslissing is een volgende stap in de geleidelijke heropstart van het vluchtplan. Antwerpen is na Brussel, Charleroi en Oostende de vierde Belgische luchthaven van waaruit TUI dit voorjaar vluchten organiseert. Er wordt deze zomer vanuit Antwerpen trouwens ook een nieuwe bestemming aangeboden: Avignon met vluchten op maandag en vrijdag.
Het is al bijna een half jaar geleden dat de laatste TUI fly-vlucht vanuit Antwerpen vertrok naar Alicante. Sindsdien beperkten de maatregelen tegen de COVID-19-pandemie het vliegverkeer in die mate dat TUI fly zich verplicht zag om enkel nog vluchten aan te bieden vanuit Zaventem en Charleroi. Vanaf 19 april vervalt wellicht het verbod op niet-essentiële reizen. De luchtvaartmaatschappij programmeert vanaf 20 april twee vluchten per week naar de 5 belangrijkste bestemmingen in Spanje.
  • woensdag & zondag naar Alicante
  • dinsdag & zaterdag naar Malaga
  • maandag & vrijdag naar Ibiza
  • donderdag & zondag naar Mallorca
  • woensdag & zaterdag naar Murcia
Gunther Hofman, Managing Director TUI fly Western Region: “TUI fly is de enige luchtvaartmaatschappij die traditioneel vluchten aanbiedt vanuit alle Belgische luchthavens. Door de heropstart van ons vluchtplan vanuit Antwerpen geven we een belangrijk deel van onze passagiers opnieuw de mogelijkheid om vanuit de luchthaven van hun voorkeur te vertrekken.”
Ook Eric Dumas, CEO Antwerp Airport is enorm verheugd dat TUI fly haar vluchten via de luchthaven herneemt. “Dankzij het regionale karakter van onze luchthaven hebben wij alle troeven in huis om passagiers en vluchten zoveel mogelijk te spreiden en op die manier een veilige reisomgeving te creëren. Naast alle  voorzorgsmaatregelen garanderen wij nog steeds korte wachttijden aan de check in-balie, een vlotte veiligheidscontrole en een zorgeloos vertrek. We kijken er reikhalzend naar uit om de reizigers van TUI fly opnieuw te mogen verwelkomen.”

NEWS QATAR AIRWAYS

Geplaatst op 08-04-2021

Qatar Airways voert de eerste volledig Covid-19 gevaccineerde vlucht ter wereld uit
QR6421 vertrok vanuit Doha met een integraal gevaccineerde bemanning, passagiers én grondpersoneel. Op deze speciale rondvlucht werden alle maatregelen getoond die de luchtvaartmaatschappij neemt om de hoogste normen van veiligheid en hygiëne aan boord te waarborgen.
Hierbij ook de nieuwste innovatie, de eerste ”Zero-Touch” inflight entertainment technologie ter wereld. De speciale vlucht werd uitgevoerd met de Airbus A350-1000. De koolstofuitstoot van de vlucht wordt ook volledig gecompenseerd, in lijn met de verantwoordelijkheid voor het milieu van de luchtvaartmaatschappij. Passagiers aan boord konden de historische ervaring livestreamen dankzij de Super WiFi aan boord.
 Sinds het begin van de pandemie heeft Qatar Airways meer dan 500.000 ton medische hulpgoederen helpen vervoeren en bijna 20.000.000 dosissen Covid-19-vaccins geleverd in meer dan 20 landen.

Top promoties november

Geplaatst op 28-08-2020

 

U verlangt naar de Tropische zon ?

 

Het kan nu en deze winterop de tropische eilanden van deFranse overzeese gebieden!
 Guadeloupe, Martinique, St-Barth, St-Martin, La Réunion en Frans-Polynesië


verborgen stukjes Frankrijk in de Caribische Zee, Indische Oceaan en Stille Zuidzee.

Guadeloupe, Martinique en La Reunion zijn departementen van Frankrijk waar we als Belg ook vandaag naar toe kunnen reizen en dit met uw identiteitskaart.

Voor de andere bestemmingen reist u met uw internationale reispas.

 
Liefhebber van natuur en zee, watersporten, landsporten, actieve reiziger, rumliefhebber….
Deze bestemmingen hebben het allemaal…
 
Beleef deze bestemmingen met creoolse flair en u ontdekt het exotische kantje van Frankrijk waar u nu bovendien geniet van talrijke promoties.
 
Bijgevoegd vindt u enkele uitgewerkte promoties. Uiteraard zijn andere hotels, data, … mogelijk op uw vraag.  


COVID-19

Geplaatst op 28-08-2020

COVID-19
Gaat u op reis?
Houd u overal aan de basisregels, zoals 1,5 meter afstand houden en vaak uw handen wassen. Laat u testen bij klachten die passen bij corona.
Hou u ook aan de kleurenzones – lees  verder

ANTWERPEN - LONDON CITY AIRPORT Vanaf 30/10 met VLM

ANTWERPEN - LONDON CITY AIRPORT Vanaf 30/10 met VLM

Geplaatst op 16-10-2017

VLM Airlines vliegt vanaf 30 oktober opnieuw op de historische route Antwerpen-London City Airport 
3 tot 4 dagelijkse vluchten op weekdagen en 2 retourvluchten op zondag

Louvre Abu Dhabi: opening voorzien op 11 november 2017

Louvre Abu Dhabi: opening voorzien op 11 november 2017

Geplaatst op 22-09-2017

Het Louvre Abu Dhabi zal op 11 november 2017 zijn deuren openen voor het publiek. Het is het eerste museum in de Arabische wereld dat ontworpen is als een universeel museum en dat de gemeenschappelijke geschiedenis van de mensheid door verschillende culturen en beschavingen weerspiegelt.

Hotel in de kijker: Bristol Briskop Art & Spa hotel

Hotel in de kijker: Bristol Briskop Art & Spa hotel

Geplaatst op 25-08-2017

Deze infrastructuur is een perfecte combinatie tussen enerzijds een prachtig 4 sterren hotel en anderzijds de beste technieken van een medisch kuuroord. 
Deze eenheid is te danken aan haar ideale ligging. Het hotel bevindt zich midden in de regio van het Heilig Kruis, in het kuuroord Busko-Zdroj, bekend voor haar water rijk aan zwavel en jodium bromuur alsook voor het thermaal modder afkomstig uit eeuwenoude turflagen. Het kuuroord van Busko-Zdroj opende haar deuren 170 jaren geleden en men ervaart nog steeds de traditie en het gevoel van welzijn van de verschillende generaties bezoekers. 


Nieuwe onboard lounge debuteert in A380 van Emirates

Nieuwe onboard lounge debuteert in A380 van Emirates

Geplaatst op 02-08-2017

DUBAI - De vernieuwde A380 Onboard Lounge van Emirates heeft op een vlucht van Dubai naar Kuala Lumpur zijn operationele debuut gemaakt. De introductie vond plaats negen naar na de ingebruikname van het 's werelds grootse vliegtuigtype door Emirates. De meest recente make-over van de lounge is geïnspireerd door de stijl van luxe privéschepen.

ACTIE: Win een reischeque van 150€ voor de origineelste vakantiefoto

ACTIE: Win een reischeque van 150€ voor de origineelste vakantiefoto

Geplaatst op 12-07-2017

Travelconsulting wenst U een leuke zomervakantie toe !


WIN EEN REISCHEQUE VAN  150 € VOOR DE ORIGINEELSTE VAKANTIEFOTO! 

Nieuwigheden juni 2017

Nieuwigheden juni 2017

Geplaatst op 09-06-2017

- Machu Picchu: nieuwe bezoekersregeling 
- Constance Hotels: nieuwigheden


eerste vorige 1 laatste
Archief