Hotel in de kijker: Bristol Briskop Art & Spa hotel

Deze infrastructuur is een perfecte combinatie tussen enerzijds een prachtig 4 sterren hotel en anderzijds de beste technieken van een medisch kuuroord. 
Deze eenheid is te danken aan haar ideale ligging. Het hotel bevindt zich midden in de regio van het Heilig Kruis, in het kuuroord Busko-Zdroj, bekend voor haar water rijk aan zwavel en jodium bromuur alsook voor het thermaal modder afkomstig uit eeuwenoude turflagen. Het kuuroord van Busko-Zdroj opende haar deuren 170 jaren geleden en men ervaart nog steeds de traditie en het gevoel van welzijn van de verschillende generaties bezoekers. 
Elke kamer is sober versierd. Het hotel heeft het accent gelegd op kunst - op elke kamer prijkt een schilderij van de hand van een wereldbekende kunstenaar. Men treft overal in de verschillende gebouwen waardevolle beeldhouwwerken, schilderijen en andere decoratieve voorwerpen. 


Het Bristol biedt zijn gasten een sanatorium aan gekoppeld aan een prachtig versierd restaurant bekend om zijn lekkere gerechten uit de regionale keuken, balneotherapie en een waaier aan ontspanningsmogelijkheden. 
De spa beschikt over aangepaste behandelingen dankzij het water rijk aan zwavel en jodium. Men kan er modderbaden nemen, massages krijgen, en revalidatieprogramma's volgen met verschillende oefeningen. Een volledige aanpak voor het lichaam wordt voorgesteld. 
Het professioneel team heeft uw volle aandacht en zorgt er voor dat uw verblijf in de beste omstandigheden verloopt.