Tunesië: eerste vlucht vanaf zaterdag 1 april

Hoera! Thomas Cook vliegt, na de aanpassing van het reisadvies van het Belgische Ministerie van Buitenlandse Zaken, opnieuw naar het vasteland van
Tunesië. De eerste vlucht staat gepland op zaterdag 1 april (naar Enfidha, regio Hammamet). Aangezien de eerste vluchten naar het Tunesische vasteland (voor een vertrek in de paasvakantie) enorm gegeerd zijn bij de Belgen, heeft Thomas Cook beslist om zijn vluchtcapaciteit te verdubbelen.

Thomas Cook voegt een tweede vluchtdag toe, op woensdag. Zowel woensdag als zaterdag zijn de meest populaire vertrekdagen. Op die manier komt Thomas Cook tegemoet aan de stijgende vraag van jouw klanten om voldoende vluchten in te lassen naar deze zonovergoten vakantiebestemming. Je klant heeft op het vasteland van Tunesië een veelzijdige keuze uit een selectie van hotels waarvan we de kwaliteit garanderen. Door de strenge selectie van hotels kan je klant met een gerust hart naar het vasteland van Tunesië op vakantie gaan.

Enkele aanraders uit het aanbod: IBEROSTAR Averroes, IBEROSTAR Royal El Mansour, IBEROSTAR Diar El Andalous, SunConnect ONE Resort Monastir, SENTIDO Le Sultan, SENTIDO Phenicia en Mövenpick Resort & Marine Spa.