Hippe bestemmingen

NIEUWE BESTEMMINGEN


Colombia


Beleef een 14-daagse rondreis door Colombia waarbij je een authentieke koffiefinca, het archeologisch park San Agustin & Cartegena, de mooiste stad van Colombia bezoekt. Wat maakt deze reis uniek? Vooraleer de werkelijke ADA reis begint, krijg je de kans om vijf dagen Los Llanos te verkennen. Deze reis kan je dus verlengen door voor de reis alvast een aantal dagen de prachtige thuishaven van meer dan 100 zoogdieren en 700 soorten vogels te bewonderen.

Japan & Zuid-Korea


Een unieke twee-landencombinatie komt aan bod tijdens de 15-daagse rondreis door Japan & Zuid-Korea. Je bezoekt de grootste vismarkt van Zuid-Korea, vertoeft aan de grens met Noord-Korea, bezichtigt de handelspost Nagasaki, UNESCO Werelderfgoed Gunkanjima, actieve vulkanen & warmwaterbronnen in Kyushu, Japan. Leuk om te weten: halverwege de reis, slaap je in de typische ryokan Miyamasanso, waar je je volledig kan ontspannen.
 
 

Maleisië & Singapore


Kleurrijke vogelsoorten, de laaglandjungle in Taman Negara, het Nevelwoud van Mount Brinchang & de theeplantages van de Cameron Highlands; het is maar een beknopte opsomming van de highlights die je tijdens de 15-daagse rondreis door Maleisië & Singapore zal bezoeken. In deze gastronomische smeltkroes is er voor ieder wat wils!


Zuid-Afrika


Laat je niet misleiden door het bezoek aan de vallei van de verlatenheid. Tijdens de 13-daagse rondreis door Zuid-Afrika, zal je je allesbehalve verlaten voelen. Zalig rondstruinen in de groene tuinroute, de Mediterrane wijnlanden & Camdeboo National Park, waarna je verblijft in zorgvuldig geselecteerde accomodaties. De reis eindigt in schoonheid met twee overnachtigen in het Victoria & Alfred hotel, uitstekend gelegen aan het levendige Waterfront.
 
 

VERNIEUWDE BESTEMMINGEN

IJsland


In plaats van een zomer in Ijsland, kiezen we er dit jaar voor om Ijsland in de winter te ontdekken tijdens een 8-daagse rondreis. Zo hebben we nog meer kans om het adembenemende noorderlicht te bewonderen.


Indonesië


De 20-daagse reis door Indonesië heet vanaf nu Taman Eden. De vorige naam, Indonesia-X, wekte bij velen de indruk dat deze reis voor de sportieve reiziger is, maar deze reis beleef je eigenlijk in alle comfort & is allesbehalve intensief. Zo is deze reis voor elke reiziger geschikt.


Thailand


Voor de reiziger die terugkeert naar Thailand is de 15-daagse rondreis Mystieke Lotus een aanrader. Dankzij deze reis verken je het mysterieuze zuiden, waardoor je reis spectaculair wordt.