80 cent voor een drankje: dit zijn de goedkoopste steden ter wereld

80 cent voor een drankje: dit zijn de goedkoopste steden ter wereld

Geplaatst op 22-02-2017

Natuurlijk willen wij graag twee weken doorbrengen op een hagelwit strand in een of ander tropisch resort, maar helaas bestaat er zoiets als leningen afbetalen en is ons budget een stuk beperkter. Maar dat wil niet zeggen dat je er niet op uit kan trekken: deze steden zijn alvast vriendelijk voor je portemonnee.
Een reis plannen gaat vaak gepaard met urenlang prijzen opzoeken, maar gelukkig heeft Hoppa, een bedrijf dat wereldwijd transfers tussen luchthaven en hotel regelt, dat allemaal voor ons gedaan. Ze zochten uit hoeveel het overal kost om een dag door te komen, inclusief hotel, eten, een drankje, een taxi en bezienswaardigheden. Na wat rekenwerk kwam Sofia, de hoofdstad van Bulgarije, als winnaar uit de bus. Al deze zaken kosten je daar nog geen 45 euro per dag (per persoon). Een cocktail kost er bijvoorbeeld maar 4,4 euro.

Is het einde van tv-schermen in het vliegtuig in zicht?

Is het einde van tv-schermen in het vliegtuig in zicht?

Geplaatst op 22-02-2017

Steeds meer Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen bannen tv-schermen uit hun nieuwe toestellen en dan niet om grotere of modernere monitors in de plaats te hangen. Er komt helemaal geen alternatief en dat heeft te maken met het feit dat zo goed als iedereen een smartphone, tablet of laptop bij zich heeft.
American Airlines heeft honderd nieuwe Boeings 737 besteld zonder tv-schermen aan boord en bij United Airlines gaan ze de schermen vervangen door Wifi-connecties zodat reizigers hun eigen favoriete series kunnen kijken. "90 procent van de passagiers heeft een alternatief voor de tv-schermpjes bij dat nog eens beter werkt ook," leggen ze bij American Airlines die beslissing uit.

eerste 3 volgende laatste
Archief